Om Skaug

Trygve Skaug
  • Utdannet via Norsk Takst
  • 30 års erfaring innen byggebransjen
  • Utdannet tømrer med teknisk fagskole (fagskoleingeniør)
  • Videreutdanning innen byggelånsoppfølging og uavhengig kontroll våtrom og bygningstetthet
  • Tilsluttet et stort nettverk av takstfolk
Jeg ønsker å være ditt naturlige førstevalg når du skal velge takstmann

Trygve Skaug

Mitt navn er Trygve Skaug, er 51 år, gift og har 2 voksne og 4 mindre barn. Med 30 års erfaring innen byggebransjen, innehar jeg sterk fagkunnskap og forståelse av bygninger og de tekniske forandringer som har forandret seg opp gjennom årene med tekniske forskrifter etc. 

Jeg var ferdig utdannet takstmann gjennom Norsk Takst våren 2023, og innehar takst kompetanse innen de fleste fagområder innen takstbransjen.  Har tatt videreutdanning innen byggelånsoppfølging og uavhengig kontroll våtrom og bygningstetthet sommer 2023. 

Utfører også byggesøknader og byggeledelse ved behov for bistand i ditt byggeprosjekt. 

Jeg er utdannet tømrer med teknisk fagskole (fagskoleingeniør), vært selvstendig tømrer i 15 år med utførelse av diverse byggeoppdrag, boliger, hytter, ombygginger og diverse andre små og store jobber. Flere år med bygge og prosjektledelse av større og mindre jobber.  Prosjektering av enkle tilbygg, og småhus som fritidsboliger og en / tomannsboliger. 

Er utrolig glad for denne muligheten til å reise rundt i vårt omland å se og treffe alle trivelige menneskene som deler av sine både positive og mere tragiske hendelser i livet som det mye av innen takseringsyrke, og dette er med å lage en utfordrende og spennende arbeidshverdag for meg. 

Jeg har mitt tilholdssted og kontor på Lesja i Gudbrandsdalen, men arbeidsområdet mitt strekker seg fra Øyer i sør til Molde i nord, fra Grotli i vest til Folldal i øst.

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle