• Medlem av NITO-takst
  • Uavhengig takstmann
  • Lang erfaring
  • Løpende oppdatert
  • Gode referanser
  • Tilsluttet et stort nettverk av takstfolk
Jeg ønsker å være ditt naturlige førstevalg når du skal velge takstmann

Om Traasdahl

Mitt navn er Ole Romslo Traasdahl, jeg er 58 år, gift og har fire voksne barn. Med 32 års erfaring som tømrer, innehar jeg sterk fagkunnskap om og forståelse for bygninger og bygningskonstruksjoner. Det gir en svært god og nødvendig ballast som takstingeniør, som har vært min heltidsjobb siden 2013. Og her stortrives jeg!

Jeg har mitt tilholdssted og kontor på Lesja i Gudbrandsdalen, men arbeidsområdet mitt strekker seg fra Øyer i sør til Molde i nord, fra Grotli i vest til Folldal i øst. Det blir dermed ofte mange mil daglig på befaringer, men det er bare trivelig! Vi har et vakkert land med mange vakre og forskjellige landskaper.

Ingen takstdag er lik, og det er vel nettopp det som gjør jobben så utfordrende og spennende!Jeg utfører det aller meste innenfor taksering, kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale.

Min kompetanse

Min lange erfaring, fagkunnskap og årlig oppgradering av kunnskap innenfor de ulike takstformer, skal gjøre deg trygg på ditt valg.

Sertifisert for grunnleggende taksering

Radonmåling

Landbrukstaksering

Naturskadetaksering

Verditaksering av boliger

Skadetaksering

Næringstaksering inn til 15 mill

Godkjent for BSR av det Norske Veritas

Bygningslære

Skjønn

Løsøretaksering

Min kundeportefølje

Jeg utfører takseringer både for offentlige og private kunder.

Dovre Kommune

NVE

Private kunder

Nord-Fron Kommune

Flere forsikringsselskaper

Statens vegvesen

Lesja Kommune

Norsk Naturskadepool

Tingretten

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle